News Flash:

Vești bune pentru fanii Tesla

Primul magazin Tesla Pop-Up din România, deschis în Iulius Town Timișoara

19 Aprilie 2024
81 Vizualizari | 0 Comentarii


Tesla a inaugurat primul magazin Tesla Pop-Up din România în Iulius Town Timișoara. Modelul Y și Modelul 3 sunt expuse în cadrul acestui locație, iar cei interesați de un test drive se pot programa prin intermediul site-ului oficial Tesla.

Pasionații de mașini au acum oportunitatea să experimenteze o nouă atmosferă în Iulius Town Timișoara, unde a fost deschis primul Tesla Pop-Up Store. Situat în apropierea clădirii de birouri United Business Center 1, locația a fost concepută cu un design special pentru a evidenția avantajele oferite de autovehiculele Tesla.

Vizitatorii vor avea ocazia să discute direct cu reprezentanții companiei, care le vor oferi toate detaliile necesare și să exploreze tehnologia de vârf utilizată în fabricarea modelelor Tesla.

Reprezentanții Tesla din Iulius Town oferă și consultanță pentru efectuarea comenzilor de achiziție a unui model Tesla, astfel încât vehiculul să fie personalizat conform preferințelor clientului. Toate comenzile plasate la Tesla Pop-Up Store vor fi gestionate de reprezentanța Tesla din București.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006861 (s)