News Flash:

Adolescenta disparuta de acasa in ianuarie nu a fost gasita. Este in continuare data in urmarire

24 Februarie 2022
380 Vizualizari | 0 Comentarii
disparuta

Ancheta greoaie in cazul tinerei de 16 ani disparuta in ianuarie de acasa, in Timis. Fata nu a fost inca gasita, fiind in continuare data in urmarire. Si-a sunat la un moment dat sora sa spuna ca este bine, dar nu i-a dat mai multe detalii.
 
 
Snejana Patricia Vanessa Aradean, in varsta de 16 ani, a plecat de acasa, din Beregsau Mic, judetul Timis, in 13 ianuarie. Locuia impreuna cu tatal ei, mama si sora fetei fiind plecate din tara. Tatal fetei a anuntat politia ca fiica lui a plecat de acasa, iar de atunci nimeni nu a mai putut luat legatura cu ea. Oamenii legii au intrat in alerta.

Minora a fost data in urmarire, iar politistii au inceput verificarile pentru a da de urma ei.

„Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana disparuta este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenta 112 sau sa contacteze cea mai apropiata unitate de politie”, transmiteau la momentul respectiv reprezentantii IPJ Timis.

Dupa mai bine de o luna de la disparitie, adolescenta este in continuare de negasit. Nimeni nu a reusit sa dea de urma ei insa, atunci cand a aflat ca familia o cauta, minora si-a sunat sora. I-ar fi spus acesteia ca este bine, ca a plecat cu iubitul ei, dar nu a dat detalii despre locul in care se afla.

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale isi continua ancheta pentru a o gasi pe fata. Chiar daca a sunat sa anunte ca este bine, este in continuare data in urmarire pana se va intoarce acasa.

Semnalmente: inaltime 1.65 – 1.70 m, 50 de kg., corpolenta, par brunet lung pe spate, ochi caprui, fata rotunda.

Imbracaminte: pantaloni albi, geaca neagra, iar in picioare purta incaltaminte neagra.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005786 (s)