News Flash:

Doar 58 de candidati au promovat proba scrisa in a doua etapa a concursului de directori in scoli, in Timis

22 Februarie 2022
319 Vizualizari | 0 Comentarii
directori

58 din 88 candidati din Timis inscrisi pentru a doua etapa a concursului national de ocupare a functiilor de director si director adjunct in scoli au promovat proba scrisa, sustinuta vineri, 18 februarie.
 
 
88 de candidati s-au inscris la a doua etapa a concursului national de ocupare a celor 154 de functii de director si director adjunct care au ramas vacante in scolile din Timis dupa prima etapa din septembrie. Primele rezultate au fost publicate, 58 de candidati promovand proba scrisa. Zece candidati nu s-au prezentat, iar 28 au fost respinsi. Rezultatele initiale, in mare parte anonimizate, le puteti vedea AICI. Proba scrisa a avut loc vineri, 18 februarie, iar candidatii care au obtinut nota 7 vor sustine interviurile in perioada 16-25 martie.

Un numar mai mare de posturi sunt disponibile in mediul rural. Pana pe 25 ianuarie s-au putut inscrie dosarele, insa solicitarile au fost insuficiente pentru ocuparea tuturor locurilor. Inspectorul scolar general Marin Popescu spune ca in mediul rural profesorii nu prea se inghesuie intrucat cred ca pot ocupa postul fara concurs pentru ca nimeni nu va veni director la o scoala din sat.

Va reamintim, la concursul de anul trecut, din aproape 300 de posturi vacante, 197 de functii de director si 92 de director adjunct au fost scoase la concurs in luna septembrie. Dintre acestea, doar 91 de director si 42 de director adjunct au fost ocupate prin concurs, restul fiind acordate prin numire si dupa o proba de interviu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009972 (s)