News Flash:

Barbat impuscat la vanatoare, intr-o localitate din Timis

21 Februarie 2022
412 Vizualizari | 0 Comentarii
pusca

Inca un incident la vanatoare, insa de aceasta data victima s-a ales doar cu rani. Victima a participat la vanatoare in calitate de candidat pentru obtinerea permisului de membru vanator.
 
 
Politistii orasului Ciacova au fost sesizati duminica, 20 februarie, ca pe fondul de vanatoare din localitatea Petroman a fost organizata o partida de vanatoare in urma careia un barbat a fost impuscat accidentul de un altul, transmit politistii timiseni.

Victima, in varsta de 36 de ani, a participat la vanatoare in calitate de candidat pentru obtinerea permisului de membru vanator.

In urma incidentului, barbatul a fost ranit la bratul stang si a fost transportat la spital pentru a i se acorda ingrijiri medicale.

Politistii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Incidentul vine dupa ce sambata seara, in cadrul unei partide de vanatoare autorizate, un barbat in varsta de 41 de ani a fost impuscat de un coleg, in judetul Arad. In plus, in urma cu o saptamana, pe 12 februarie, un barbat de 36 de ani, consilier local in Deta, a fost impuscat mortal, tot din greseala, de nasul copiilor sai. Si atunci accidentul s-a produs in timpul unei partide de vanatoare organizate legal.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005447 (s)