News Flash:

Cat de bine se intelege Antonia cu soacra ei? ”Imi doresc sa plec intr-o vacanta cu ea”

8 Septembrie 2021
454 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

In timp ce multe cupluri de vedete isi spun adio, Antonia si Alex Velea se inteleg din ce in ce mai bine. Cei doi formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar recent si-au vazut visul implinit. Acestia au reusit sa se mute in casa noua. Acum, au un spatiu mai mare de care se bucura atat ei, cat si cei doi copii ai lor, Akim si Dominic. Antonia a vorbit recent si despre noua lor locuinta, dar si despre relatia pe care o are cu mama iubitului ei. 

”Foarte bine, ne intelegem bine si ne ajuta cu tot ce tine de cresterea copiilor. O iubesc mult pe ea, si ea pe mine, este o gospodina exceptionala, imi face mereu pe plac. Stie ca iubesc orezul cu lapte si imi pregateste mereu. Imi doresc sa plec intr-o vacanta cu ea!”, a declarat Antonia. 

“A fost foarte bine si pentru noi, si pentru ei, si ne-am obisnuit toti super repede, e mai mult spatiu, exista si curtea unde se pot juca, putem sta la aer, la soare. Ne place mult, chiar ne simtim acasa. E o casa care  ne  reflecta  gusturile  amandurora, este o casa minimalista, moderna, am avut un designer de interior care ne-a ajutat si suntem multumiti de rezultat. Dormitorul nostru este cozy,  intim,  un  spatiu  in  care  sa  ne simtim bine.”, a spus cantareata.

Recent, Antonia si Velea s-au logodit, iar mesajele din partea apropiatilor si a fanilor nu au incetat sa apara. Cei doi nu au mai fost la fel de activi in social media cu postari legate de viata lor de familie, iar asta este din cauza scandalului in care cei doi sunt implicati, dar si din cauza deciziei pe care Antonia a luat si anume aceea de nu-si mai expune copii in online.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006523 (s)