News Flash:

Ramona Olaru, reguli stricte pentru iubitul ei, Catalin Cazacu. ”Eu nu ma mut unde au stat altele”

5 Noiembrie 2021
929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru nu are deloc gusturi rele! Dupa ce a tatonat mai bine terenul, a decis ca rolul de iubit i s-ar potrivi foarte bine lui Catalin Cazacu.

Cei doi se cunoscut din anturaje comune, iar acum au decis sa vada cum le merge in ipostaza de iubiti. In mai bine de cateva saptamani, relatia ei cu Cazacu a avansat enorm. La un moment dat, cei doi au sarit cativa pasi si au ajuns direct la discutia despre copii, semn ca lucrurile sunt serioase intre ei. Cel care este dispus sa faca copii este chiar Cazacu. Tot Cazacu este si cel incantat de ideea de a se muta impreuna cu Ramona.

Dupa ce s-a ars cu ciorba, Ramona Olaru sufla-n si-n iaurt, asa ca nu se grabeste deloc sa isi duca bagajele la Cazacu. Asistenta de la Neatza s-a mutat si in trecut in casa noua cu iubitul ei, Cuza si dupa putin timp a ramas singura. De data asta, Ramona se gandeste de doua ori inainte sa faca marea schimbare. Si totusi, daca se va muta, Ramona Olaru are o pretentie: sa renoveze totul. Asta nu pentru ca nu i-ar placea cum arata casa lui Cazacu, ci pentru ca nu vrea sa traiasca in umbra fostelor. Ramona a verbalizat asta in emisiunea matinala in care este asistenta si a parut foarte sigura pe ea.

Ma apuc in partea cealalta (nr. acasa la Catalin Cazacu) de renovat. Eu nu ma mut unde au stat altele”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005672 (s)