News Flash:

Actiune de combatere a braconajului piscicol in Timis. Prinsi fara permis de pescuit valabil

21 Martie 2022
479 Vizualizari | 0 Comentarii
braconaj piscicol

Actiune de prevenire si combatere a braconajului pe domeniul piscicol, pe raza localitatilor Sag, Utvin si Sanmihaiu Roman. Cei de la ANCBP Timis impreuna cu un echipaj de la Politia Rurala Peciu Nou au descoperit si amendat doua persoane fara permis de pescuit valabil. O alta persoana s-a ales cu avertisment pentru ca a retinut pesti „sub dimensiunile legale admise”.
 
 
Sambata, 19 martie, inspectorii de la Asociatia Nationala de Combatere a Braconajului si Poluarii, Filiala Timis (ANCBP Filiala Timis) impreuna cu un echipaj format din lucratori apartinand sectiei 4 de Politie Rurala Peciu Nou, au desfasurat o actiune de prevenire si combatere a braconajului pe domeniul piscicol. Actiunea a avut loc pe raza localitatilor Sag, Utvin si Sanmihaiu Roman.

„In urma acestei actiuni au fost depistate si sanctionate contraventional doua persoane care nu au putut face dovada unui permis de pescuit valabil si tot in cadrul aceleasi actiuni a fost aplicat un avertisment unei persoane care detinea permis de pescuit valabil pe anul in curs, dar care a procedat la retinerea unor specii de pesti sub dimensiunile legale admise”, transmit reprezentantii ANCBP Filiala Timis.


Braconaj piscicol

Foto: Facebook / ANCBP – Filiala Timis
Tot cei de la ANCBP Filiala Timis spun ca astfel de actiuni se vor desfasura permanent. Toti cei care aveti suspiciunea unei activitati specifice actelor de braconaj si a poluarii, puteti suna la numarul unic de sesizari 0739 189 600. In urma apelului, cei de la ANCBP vor fi directionati si instruiti sa actioneze in zona vizata.
Saptamana trecuta, cei de la ANCBP Timis au gasit montata o plasa pentru braconaj piscicol, pe un curs de apa din apropiere de Checea, judetul Timis.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005440 (s)