News Flash:

Plantare de salcami, la Checea. Se cauta voluntari

17 Martie 2022
320 Vizualizari | 0 Comentarii
plantare salcami

Asociatia Verde de Banat incepe campania de plantare. Prima oprire va fi in Checea, unde sunteti asteptati sambata si duminica la plantat salcami, pe o suprafata de 1,5 hectare. Asortati tinutei de lucru „multa veselie si bucuria de a duce verdele acasa la el, in mijlocul naturii”.
Asociatia Verde de Banat va asteapta sambata, 19 martie si duminica, 20 martie, de la ora 10, la intrarea in localitatea Checea sa plantati salcami. Va vor pune la dispozitie uneltele necesare, dar, daca aveti acasa sapa, harlet si doriti, puteti veni si cu cele din dotare.

„Vine, vine primavara si declansam campania de plantare in stil mare. Incepem cu Checea, unde o comunitate locala entuziasta si administratia deschisa la binele public ne-au intampinat cu multa bunavointa. Avem la dispozitie o suprafata de 1,5 hectare, unde vom planta salcami”, transmit reprezentantii Asociatiei Verde de Banat.

Sa mergeti echipati corespunzator, cu imbracaminte si incaltaminte adecvate muncii pe camp.

„Asortam tinutei de lucru multa veselie si bucuria de a duce verdele acasa la el, in mijlocul naturii”, mai transmit cei de la asociatie.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare, puteti suna la 0728961929, 0759034915, prin email verdedebanat•gmail.com sau prin mesaj privat pe Facebook.

Asociatia din Timis Verde de Banat a intreprins in judet actiuni de ecologizare si excursii tematice in locuri din Banat si pe culoarul Bega. Anul trecut, a fost organizata si actiunea de impadurire pe langa pista de biciclete spre sarbi, in zona Uivar – Otelec.

In perioada februarie – mai, Asociatia Verde de Banat deruleaza si proiectul „Lugojenii isi ingrijesc insula”, prin care se doreste reabilitarea cadrului natural de pe Insula Cotu Mic, care apartine de municipiul Lugoj. Se vor realiza activitati de ecologizare, de constientizare a importantei protectiei mediului, prin plantari de arbori, prin amenajari ale spatiului verde si ale zonelor de acces la care sunt invitati toti lugojenii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007558 (s)