News Flash:

A inceput razboiul intre Anca Pandrea si Alexandru Papadopol. „Nu te stia nimeni inainte”

18 Februarie 2022
1574 Vizualizari | 0 Comentarii
Anca Pandrea

Anca Pandre si Alexandru Papadopol au impartit acelasi platou de filmare la „Numai iubirea”, prima telenovela romaneasca. Avand in vedere rolurile pe care le aveau, pe micile se intelegeau de minune, dar cand camerele de filmat nu erau pornite, intre cei doi era un adevarat razboi. 

Anca Pandrea isi aminteste cu drag de perioada in care filma pentru „Numai iubirea”. A fost o adevarata provocare pentru artista, mai ales ca atunci era obisnuita doar cu scena de la teatru. Au trecut multi ani de atunci, iar Ancai i-ar face placere sa mai revada o parte din fostii colegi de platou. Spunem o parte pentru ca sunt si cateva nume de care Anca nici nu vrea sa auda. Actrita a incercat sa pastreze o relatie de amicitie si de cordialitate cu toti, dar se pare ca unii dintre ei pur si simplu nu au fost pe aceeasi lungime de unda cu ea. In timp ce s-ar bucura enorm s-o vada pe Adela Popescu, de Alexandru Papadopol nici nu vrea sa auda.

„Cu toata lumea, afara de Papadopol. El era foarte important. Veneam impreuna cu Iura, spuneam «Buna dimineata», toata lumea raspundea si el se uita in alta parte, ca si cand nu auzea.
Si, pe urma, il auzeai «A, ati venit? Buna dimineata», dupa 10 minute. Era o chestie de bun-simt. Nu ca esti rolul principal, Papadopol.
E vorba de educatie. S-a intamplat de fiecare data, aproape. Cand Dumnezeu ti-a intins o mana sa joci, cand nu te stia absolut nimeni, atunci cu atat mai mult ii multumesti”,
a declarat Anca Pandrea pentru Click. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005821 (s)