News Flash:

Nicio ofertă nu a fost depusă

A doua licitație a Primăriei Timișoara pentru amenajarea zonei ANL a fost anulată

19 Octombrie 2023
186 Vizualizari | 0 Comentarii


A doua licitație organizată de Primăria Timișoara pentru amenajarea zonei destinate construirii locuințelor pentru tineri a fost, de asemenea, anulată, deoarece nu a fost înregistrată nicio ofertă.

„Această procedură a fost anulată automat deoarece la data limită de depunere ofertă nu au existat ofertanți care au depus ofertă”, este masajul care însoțește acum licitația.

Aceeași situație s-a repetat în cadrul primei proceduri prin care Primăria Timișoara a căutat un constructor pentru amenajarea zonei destinate blocurilor ANL.

Aproximativ 50 de case destinate tinerilor urmează să fie construite pe un teren cu o suprafață de 33.000 de metri pătrați în zona Chișodei. Pentru a asigura un trai adecvat pentru viitorii locatari, trebuie realizate o serie de lucrări auxiliare, printre care se numără construirea drumurilor de acces, amenajarea trotuarelor, crearea spațiilor verzi și a unui loc de joacă, precum și furnizarea de utilități, cum ar fi alimentarea cu apă și canalizare, energie electrică, gaze naturale și fibră optică.

„Drumul nu are amenajate dispozitive de scurgere și colectare a apelor meteorice, astfel că pe timp ploios apele stagnează pe suprafața drumului, fapt ce maschează adâncimea reală a gropilor, la care se mai adaugă și faptul că ele pot deveni chiar impracticabile în perioadele în care se înregistrează precipitații abundente. Realizarea lucrărilor de utilități, drumuri de acces și amenajare zone verzi va conduce la asigurarea atât a condițiilor de viață și sănătate a locuitorilor cât și a confortului și siguranței tuturor participanților la traficul rutier și pietonal”, se precizează în caietul de sarcini.

Primăria Timișoara a licitat cu suma de 4,5 milioane de lei în ambele proceduri, însă deoarece nu s-au depus oferte în niciuna dintre acestea, autoritățile vor organiza o a treia licitație pentru a finaliza amenajarea zonei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004888 (s)