News Flash:

Primele intervenții sunt finalizate

Horticultura a schimbat aspectul cimitirului din Calea Șagului

18 Octombrie 2023
179 Vizualizari | 0 Comentarii

Odată ce Horticultura a preluat administrarea cimitirului de pe Calea Șagului din Timișoara, acesta a suferit transformări semnificative. Una dintre primele modificări a fost reparația și vopsirea porților de intrare, iar, de asemenea, au fost montate panouri care afișează programul de vizitare al cimitirului.

„Colegii noștri au reparat și au vopsit porțile de intrare în cimitir și au montat panouri ce indică programul de vizitare”, a transmis Horticultura.

Cimitirul situat pe Calea Șagului are un program de vară care se întinde până pe 15 noiembrie, perioadă în care este deschis pentru vizitare între orele 08:00 și 20:00. După această dată, începând cu 16 noiembrie, cimitirul trece la programul de iarnă, funcționând între orele 08:00 și 17:00. În afara acestor intervale orare, accesul în cimitir este strict interzis.

„Munca de curățare și întreținere a continuă atât în Cimitirul Calea Șagului, cât și în Cimitirul Rusu Șirianu, ambele preluate recent de Horticultura”, a precizat Horticultura.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005682 (s)