News Flash:

Atenție!

Vor avea loc modificări în circulația rutieră în cartierul Elisabetin

18 Octombrie 2023
164 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara va implementa mai multe modificări în circulația rutieră din cartierul Elisabetin pentru a permite construcția culoarului velo Traian Lalescu – Cosminului. Acest proiect necesită ajustări temporare în traficul din zonă.

„Pentru a spori gradul de siguranță pentru pietoni, bicicliști și șoferi, Comisia de Circulație și Poliția Rutieră au decis instituirea de sensuri unice pe străzile Cozia și Memorandului. Urmează schimbarea semnalizării rutiere, cu restricții pe durata intervențiilor”, a transmis instituția.

Pentru efectuarea lucrărilor de semnalizare rutieră necesare în contextul construcției culoarului velo Traian Lalescu – Cosminului din cartierul Elisabetin, se vor implementa următoarele măsuri temporare în circulația rutieră:

Închiderea traficului rutier pe străzile Cozia și Memorandului în intervalul 20 octombrie, de la ora 20:00, până la 22 octombrie, ora 20:00.
Restricționarea circulației rutiere pe strada Piața Crucii în perioada 18 octombrie, de la ora 08:00, până la 19 octombrie, ora 19:00.
Limitarea traficului rutier pe strada Aurel Cândea, între Piața Crucii și bulevardul Victor Babeș, în intervalul 20 octombrie, de la ora 08:00, până la 21 octombrie, ora 19:00.
Aceste măsuri sunt necesare pentru a permite lucrările de semnalizare și construcție a acestui nou culoar pentru biciclete care va conecta trei zone verzi din cartierul Elisabetin.

„Este un culoar de mobilitate care va lega Bvd. Pârvan de strada Eneas și care, în viitor, va fi conectat cu rețeaua Transilvania – Vulturilor – Crizantemelor – Podul Pietonal Gelu – malurile Begăi”, a transmis Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005040 (s)