News Flash:

A doua etapă a Maratonului Vaccinării, la Spitalul Militar din Timișoara. Se pot vaccina și elevii de peste 16 ani

25 Mai 2021
783 Vizualizari | 0 Comentarii

La Timișoara are loc în perioada 25 mai – 1 iunie, a doua ediție a maratonului de vaccinare organizat la nivel național de Ministeru Apărării Naționale. Centrul de vaccinare al Spitalului Militar Timișoara este situat pe strada Nera nr. 2-4 Timișoara și va funcționa non-stop.

Potrivit reprezentanților spitalului, pe lângă rapelul asigurat celor vaccinați cu prima doză de Pfizer, se vor putea vaccina elevii din Timișoara cu vârsta de peste 16 ani.Sunt 102 de locuri libere pentru elevi și cadrele didactice. Serul folosit este cel de la Pfizer.

„În cadrul acestei acțiuni, (premergătoare Zilei Internaționale a Copilului) avem posibilitatea de a aloca un flux de vaccinare de 102 locuri, suplimentat la nevoie, cu serul produs de compania farmaceutică Pfizer. Activitatea de vaccinare a elevilor și cadrelor didactice care doresc în mod voluntar să se imunizeze se va desfășura zilnic începând cu ora 12.00. Campania de imunizare a elevilor este susținută de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș”, transmite Cosmin Jian, purtătorul de cuvânt al spitalului.

Aproape 3.000 de persoane s-au vaccinat cu ser Pfizer la prima ediție a Maratonului organizat de Spitalul Militar din Timișoara.

De asemenea, pe perioada maratonului de vaccinare se pot imuniza și persoanele nevaccinate încă, tot cu ser Pfizer.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005006 (s)