News Flash:

Accident rutier GRAV in Harghita: Un bebelus de cinci luni a murit, iar alte trei persoane au fost ranite

24 Iulie 2018
732 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd cluj

Un bebelus de 5 luni a murit, mama acestuia a fost ranita grav, iar alte doua persoane au fost ranite usor, luni, in urma unui accident rutier produs in comuna harghiteana Corund, intre doua masini, ambii soferi efectuand manevre neregulamentare.
Potrivit Politiei Harghita, accidentul s-a produs dupa ce unul dintre soferi a efectuat, neregulamentar, virajul spre stanga, in vreme ce al doilea sofer a depasit pe linie continua, intrand in coliziune cu primul.

”Un sofer, in varsta de 41 de ani, din comuna Corund, in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 13A, a efectuat neregulamentar o manevra de mers spre stanga, moment in care a fost lovit de un autoturism condus de un consatean al sau, de 29 de ani, aflat tot neregulamentar in depasire, peste linia continua”, potrivit Inspectoratului de Politie Judetean Harghita.

In urma acestuia, un bebelus de cinci luni a murit, iar mama acestuia a fost grav ranita.
”In urma impactului, o fetita de 5 luni a decedat si mama sa, in varsta de 17 ani, a fost ranita grav. Alte doua persoane din autoutilitara au fost ranite usor”, potrivit Politiei Harghita.

Soferii nu consumasera bauturi alcoolice. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1950 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007368 (s)