News Flash:

Reparațiile urgente vor fi realizate de o firmă locală

Zitico SRL va face reparații la imobilele din sistemul educațional al Timișoarei

5 Ianuarie 2024
147 Vizualizari | 0 Comentarii


O firmă din Timișoara va fi responsabilă de reparațiile curente la imobilele din sistemul educațional al municipiului Timișoara. Prin intermediul unui contract cadru pe o durată de doi ani, firma poate primi până la 9,6 milioane de lei pentru serviciile prestate.

Zitico SRL, o societate cu sediul în Timișoara, va prelua lucrările efectuate anterior de către Colterm. Aceasta a fost desemnată câștigătoare la sfârșitul anului precedent pentru contractul privind "Reparații curente, întreținere și în regim de urgență (avarii) la imobilele (construcții) destinate unităților de învățământ preuniversitar de stat și utilizate de către acestea, de pe raza municipiului Timișoara pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat aferente învățământului preșcolar și secundar inferior (grădinițe și școli gimnaziale)".

Contractul, unul cadru cu durata de doi ani și reînnoire anuală, are o alocare totală de 9,6 milioane de lei, fonduri care vor fi cheltuite în funcție de necesități.

Acordul cadru se va încheia cu un singur operator economic, pentru o perioadă de 24 de luni. Contractele subsecvente, aferente Lotului 1, vor fi atribuite la intervale de 12 luni, în funcție de necesitățile autorității contractante. Semnarea contractelor subsecvente, aferente lotului 1, este condiționată de existența resurselor financiare alocate în acest scop.

Conform listafirme.ro, în 2022, Zitico avea șapte angajați și a înregistrat o cifră de afaceri de 5,3 milioane de lei, comparativ cu 4,1 milioane în 2021. În anii anteriori, a depășit cifra de afaceri de două milioane de lei doar în 2009.

Contractul pentru reparații de urgență a fost licitat de primărie în mai multe rânduri fără a avea succes.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004443 (s)