News Flash:

Investiție de 66 milioane de euro în Timișoara

Finalizarea hubului de sănătate aflat în construcție, lângă Spitalul Județean din Timișoara, va dura doi ani

5 Ianuarie 2024
151 Vizualizari | 0 Comentarii


O investiție de aproape 70 de milioane de euro va fi dedicată construcției noului hub medical din Timișoara. Toate operațiile medicale și Centrul de Mari Arși vor fi transferate în această clădire în curs de construcție. Lucrările la hubul de sănătate, situat în apropierea Spitalului Județean Timișoara, sunt planificate să fie finalizate într-un interval de doi ani.

Noul hub va reprezenta nucleul viitorului spital regional și va găzdui diverse secții ale unității medicale, fiind conectat la clădirile existente printr-un sistem de pasarele.

„Hubul de sănătate, cum l-am numit, o clădire cu cinci etaje, unde vom avea Centru de mari arși, unul dintre cele patru centre de mare ași din țară, va fi aici, la noi, la Timișoara. Vom muta tot ATI-ul aici, în această nouă clădire, toate sălile de operație le vom muta în această clădire. Și Unitatea de Primiri Urgențe va fi la parter, va fi interconectată cu Casa Austria și cu clădirea principală a Spitalului Județean din momentul de față”, transmite președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica.


Ministerul Sănătății va efectua o investiție în valoare de 66 de milioane de euro, finanțată de Banca Mondială, pentru construcția noului hub medical din Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1173 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006151 (s)