News Flash:

Municipalitate timișoreană se digitalizează

Primăria Timișoara dorește implementarea unui Sistem Informatic Geografic

5 Ianuarie 2024
133 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara urmează să se digitalizeze și a inițiat o licitație pentru servicii în valoare de 3 milioane de lei. Obiectivul este implementarea unui Sistem Informatic Geografic (GIS) care să servească întregii administrații timișorene, atât în cadrul instituției, cât și în interacțiunea cu cetățenii și alte entități ale statului.

„Este necesară asigurarea unei baze de date actualizate continuu, moderne și unitare privind evidența imobilelor terenuri, construcții și rețele, care să permită vizualizarea tuturor informațiilor gestionate într-o colecție structurată de date, reprezentând o bază de date relațională în care dependențele complexe dintre date și/sau metadate să se regăsească într-un model al datelor propriu sistemului de centralizare”, se precizează în motivarea investiției.


Informațiile geospațiale existente în Timișoara vor fi integrate în noua bază de date geospațiale a sistemului informatic GIS. Conform contractului, se acordă un termen de 180 de zile pentru furnizarea de servicii, incluzând „Servicii de Cloud/Datacenter, Servicii de migrare pe altă platformă, Implementare de noi aplicații, Interconectare cu aplicații existente și Actualizare a Sistemului GIS al Primăriei Municipiului Timișoara”.

Firmele interesate pot depune oferte până în data de 12 februarie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1283 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005795 (s)