News Flash:

O veste bună pentru timișoreni

S-a obținut avizul de mediu pentru stadionul lego din Timișoara

5 Ianuarie 2024
127 Vizualizari | 0 Comentarii

Stadionul Lego din Timișoara a obținut un document crucial, respectiv avizul de mediu, conform anunțului făcut de Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei. Acesta a declarat că avizul de mediu a fost semnat în această săptămână, reprezentând un pas important în proiectul stadionului.

„Avizul de mediu pentru stadionul lego al Timișoarei a fost semnat! Fizic, avem și ultimul document sau piesă „puzzle” pentru stadionul de tip „lego”: avizul de la Agenția pentru Mediu. Săptămâna viitoare voi avea ultimele discuții pentru stabilirea unor mici detalii cu antreprenorul, arhitectul-șef și echipa de proiect, apoi urmează așa: autorizația de construcție și trecerea la munca din teren. Mult a fost, puțin a rămas! După aproape 70 ani, Timişoara construiește un stadion care va fi dedicat sportului, dar și tineretului, unde vor avea loc concerte”, a afirmat Cosmin Tabără.

Finanțarea construcției stadionului Lego provine din bugetul local. Arena va dispune de 10.101 de locuri, la care se adaugă spațiile destinate presei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1093 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004587 (s)