News Flash:

Anunț important!

Începând cu anul 2024, la Primăria Municipiului Timișoara va trebui depus un plan de gestionare a deșeurilor

5 Ianuarie 2024
171 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a anunțat că, începând cu anul 2024, atât furnizorii de deșeuri medicale, cât și cei de deșeuri provenite din construcții și demolări, sunt obligați să depună la Primăria Municipiului Timișoara un plan de gestionare a acestora.

Astfel, până la data de 1 martie 2024, fiecare categorie de furnizori menționați anterior trebuie să prezinte un Plan de gestionare a deșeurilor rezultate din activitatea medicală (umană și veterinară) sau, după caz, un Plan de eliminare a deșeurilor provenite din lucrări de intervenție, refaceri și construcții edilitar-gospodărești. Aceste planuri trebuie să includă informații despre gestionarea deșeurilor generate în anul precedent, 2023, iar pentru a obține aprobarea lor, se va percepe o taxă de 50 de lei. Este important de menționat că neprezentarea acestor planuri de gestionare a deșeurilor atrage sancțiuni contravenționale de până la 2500 de lei.

Toate documentele necesare pentru completarea acestor planuri pot fi găsite pe site-ul instituției, la adresele https://servicii.primariatm.ro/planul-anual-gestiune-deseuri-medicale și https://servicii.primariatm.ro/planul-anual-gestiune-deseuri-edilitare, iar depunerea lor poate fi realizată atât fizic, într-un exemplar, la Camera 12 – Serviciul Informare și Consiliere Cetățeni, ghișeele 1 și 2, cât și online, la adresa de e-mail primariatm•primariatm.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005244 (s)