News Flash:

Sfârșit de săptămână în sărbătoare

Zilei Armatei României, sărbătorită în acest weekend în Iulius Gardens

20 Octombrie 2023
176 Vizualizari | 0 Comentarii

Weekendul la Iulius Town Timișoara se anunță plin de evenimente variate. Pe lângă spectacolul Planet Dance programat la zona Intersport din Iulius Mall, acest weekend va aduce și sărbătorirea Zilei Armatei României în Iulius Gardens.

Sărbătoarea Zilei Armatei României, care se celebrează pe plan național pe 25 octombrie, va fi sarbătorită în Iulius Gardens în zilele de sâmbătă și duminică, 21 și 22 octombrie. Reprezentanții Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere "Decebal" Timișoara vor fi prezenți în parc și vor invita toți vizitatorii de toate vârstele să exploreze minipoligonul de cercetare, echipamente de protecție balistică, tehnici de supraviețuire și tehnici de luptă. De asemenea, specialiștii vor oferi demonstrații privind tehnica de parașutare, iar cei interesați vor avea ocazia să experimenteze echipamente militare, cum ar fi uniforme, veste de protecție sau căști de pilot, și să se fotografieze în ele.

Pe parcursul celor două zile, fanfara Militară a Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere "Decebal" va oferi reprezentații și va defila atât în Iulius Gardens, cât și în Iulius Mall, în intervalul orar 12.00 - 20.00. Un punct de informare va oferi detalii despre posibilitățile de carieră în domeniul militar și oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale.

În plus, vineri, zona Intersport din Iulius Mall va găzdui spectacolul de dans contemporan "Unfold Motion - Planet Dance." Începând cu ora 19.30, publicul va putea urmări o prezentare a istoriei dansului și să afle mai multe despre balet și dansul contemporan.

Până pe 26 octombrie, vizitatorii pot admira lucrările a peste 900 de artiști din 84 de țări și 6 continente la Salonul Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice, găzduit în Atriumul Iulius Town.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005424 (s)