News Flash:

Timișorenii sunt invitați la o expoziție deosebită

Biblioteca UPT găsește expoziția „Cultura de-a lungul apei”

19 Octombrie 2023
191 Vizualizari | 0 Comentarii


„Cultura de-a lungul apei” se numește cea mai recentă expoziție găzduită în holul central al Bibliotecii UPT. Acest eveniment cuprinde un total de 150 de schițe reprezentând clădiri istorice, lucrări create de studenți ai Facultății de Arhitectură, precum și elevi ai Liceului Lenau și Liceului de Arte Plastice.

Expoziția este deschisă publicului până vineri și poate fi vizitată în cadrul programului de funcționare al Bibliotecii, în intervalul orar 9.00-20.00, iar vineri până la ora 18.00.

Acest proiect poartă numele "Capitalizing on urban culture by promoting cultural heritage and cultural entrepreneurship" și a primit un grant în valoare de 44.600 de euro din partea Islandei, Liechtenstein și Norvegiei, prin intermediul granturilor SEE și norvegiene.

Granturile SEE și norvegiene reprezintă contribuția Islandei, Principatului Liechtenstein și Norvegiei la promovarea unei Europe verzi, competitive și incluzive. Acestea au două obiective generale: reducerea disparităților economice și sociale în Europa și consolidarea relațiilor bilaterale între statele donatoare și 15 țări membre UE din centrul și sudul Europei, precum și statele baltice. Cele trei state donatoare colaborează strâns cu Uniunea Europeană în conformitate cu Acordul privind Spațiul Economic European (SEE).

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006330 (s)