News Flash:

A atras mii de tineri

Evenimentul „Zilele Carierei” a ajuns la a XXIII-a ediție

20 Octombrie 2023
155 Vizualizari | 0 Comentarii

Târgul de locuri de muncă „Zilele Carierei” a fost un eveniment de mare succes, atrăgând mii de tineri și oferindu-le oportunitatea de a interacționa cu peste 50 de companii participante. Pentru cei în căutare de locuri de muncă, au fost disponibile nu mai puțin de 500 de oferte, iar studenții au avut ocazia să exploreze opțiuni pentru stagii de practică și internship-uri.

Evenimentul „Zilele Carierei” a ajuns la a XXIII-a ediție și este organizat de Universitatea Politehnica Timișoara prin intermediul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră.

„Pe parcursul celor două zile de târg, peste 4.000 de studenți și absolvenți au luat contact cu reprezentanți ai celor 53 de companii, 5 organizații de stat și ligi studențești, care au răspuns la întrebări și au pregătit peste 500 de oferte de carieră pentru vizitatori”, au declarat organizatorii.

Mai mult de 2.000 de tineri și-au depus deja CV-urile, dar și ceilalți interesați încă pot face acest lucru prin e-mail. În cadrul evenimentului, participanții au avut șansa de a câștiga numeroase premii oferite de organizatori în cadrul unui joc de tip "treasure hunt". De asemenea, expozanții au desfășurat concursuri și tombole cu premii sub forma produselor sau serviciilor lor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007092 (s)