News Flash:

Putin are cancer in faza terminala. Sa fie acesta motivul pentru care vrea sa distruga Ucraina si nu numai

7 Martie 2022
2194 Vizualizari | 0 Comentarii
V Putin

Vladimir Putin ar avea cancer intestinal terminal, potrivit rapoartelor de informatii de la Pentagon si din Ucraina citate de publicatia americana Daily Star. Informatiile nu au fost confirmate din nicio alta surse.

Un fost ofiter de informatii militare care lucreaza acum la Pentagon a spus ca analistii l-au studiat pe Putin si cred ca este grav bolnav si ca ar avea cancer intestinal in stare avansata.

„In trecut l-am vazut zambind, dar in 2022 sunt putine poze cu el aratand fericit. Infatisarea lui sugereaza ca sufera, iar oamenii nostri cred ca privirea lui furioasa este cel mai probabil ca urmare a faptului ca este in agonie.

Oamenii nostri cred cu tarie ca este bolnav, este ingrijorat si de Covid,deoarece este preocupat de COVID-19 si isi tine personalul la distanta”, a declarat ofiterul american pentru Daily Star. 

In trecut, dna Hill, a explicat ca trebuie luat in considerare faptul ca presedintele rus sufera de o boala serioasa si ca s-ar afla pe tratament cu steroizi. Totodata, a descris comportamentul atipic al lui Putin din ultimul timp: se izoleaza mult si pare mult afectat emotional, schimbat si chiar incrancenat, lucru care il face mult mai greu de descifrat si din cauza caruia devine imprevizibil si periculos.


Inclusiv presedintele finlandez, care avea legaturi bune cu Putin, ar fi spus ca liderul de la Kremlin s-a schimbat foarte mult. Toate aceste speculatii nu sunt insa de bun augur in toata situatia creata, caci daca Putin nu mai are nimic de pierdut, poate lua decizii foarte grave, irationale, scrie Express.co.uk., citat de okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004908 (s)