News Flash:

De ce s-a retras Lidia Buble din online. Artista a dat cartile pe fata. „Nu eu am pus poza de profil”

7 Martie 2022
358 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Fanii Lidiei Buble au avut parte de un soc saptamanile trecute. Mai degraba, acestia vor fi nevoiti sa se obisnuiasca fara imaginile incendiare postate de artista pentru ca Lidia a luat pauza de la online. Sau, cel putin, asta cred cei care o urmaresc. Artista era foarte conectata la tot ceea ce intampla si nu rata nicio ocazie pentru a le arata fanilor tot ceea ce face. Faptul ca si-a sters toate postarile si ca si-a schimbat si poza de profil a ridicat multe semne de intrebare in randul comunitatii ei de fani.

Fanii Lidiei s-au impartit in doua tabere: cei care cred ca este vorba despre un proces de social media detox si cei care cred ca a fost tinta unui atac al hackerilor. Momentan, Lidia nu a declarat nimic, oficial.

„In primele doua, trei zile, ma tot mancau mainile sa postez un story. Da, mi-am impus eu. Ma simteam foarte obosita, foarte incarcata si le-am spus celor cu care lucrez in echipa mea <<Mai, simt nevoia sa schimb ceva, sa fac ceva>> si au zis <<ok, ia-ti pauza doua saptamani!>> Sunt sanatoasa. Poza de la profil nu am pus-o eu, au pus-o cei din echipa mea si dupa ce am vazut-o am zis ca lumea o sa creada ca s-a intamplat o tragedie.” a spus Lidia Buble matinalilor.

Acum sapte ani, Lidia Buble a venit la Bucuresti cu planuri marete. Dupa ce a fost bona, Lidia a decis sa incerce sa faca primii pasi in industria muzicala, iar Adi Sina a fost cel care i-a dat primele aripi. Cei doi au lansat piesa „Noi gandim fel” care, la vremea respectiva, a fost una dintre cele mai fredonate piese. 

„Mutarea in Bucuresti nu pot spune ca a fost atat de grea pe cat au fost acomodarea si ideea ca imi voi vedea familia rar. Avantajul meu a fost ca joburile de aici, cele dinainte sa urmez cariera artistica, m-au tinut, oarecum, departe de gandurile si dorul de casa. Imi era dor de toti, obisnuita fiind cu atmosfera zilnica de a lua masa cu familia si de a purta conversatii interminabile. Insa, cum orice pui isi ia, la un moment dat, zborul, a trebuit sa ma intaresc si sa imi spun ca toate se intampla inspre binele meu, cu pretul dorului de casa.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005953 (s)