News Flash:

Anuntul trist al Oanei Lis dupa ce Viorel Lis a facut infarct in weekend. „Atunci am stiu ca... ”

7 Martie 2022
420 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorel Lis

Oana si Viorel Lis formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Cei doi au avut mereu o relatie de tipul „du-te, vino”, dar, pana la urma, au reusit sa treaca peste toate obstacolele. Oana si fostul edit al Capitalei au decis sa nu se mai certe, mai ales ca au ajuns deja la maturitatea maxima a relatiei, iar acum au alte probleme carora trebuie sa le faca fata.

Viorel Lis nu trece prin cea mai buna perioada a lui. Fostul edil al Capitalei inca se mai confrunta cu probleme serioase de sanatate si se pare ca acum situatia s-a agravat. Lis a fost transportat de urgenta la spital, acolo unde medicii s-au asigurat ca il supravegheaza corespunzator.

Fostul primar al Capitalei a fost operat de urgenta duminica dimineata si i s-a montat un stent la inima. Viorel Lis, in varsta de 77 de ani, se afla acum la terapie intensiva si este supravegheat de medici.

„De cateva zile, Viorel nu se simtea bine, pe fondul tuturor bolilor lui. Acum na, de la bal, la spital, asa este la noi. In aceasta saptamana, trebuia sa merga la cardiolog, a tot amanat pentru ca ii trecea cu medicamentatie durerea, insa, de dimineata, s-a trezit inaintea mea si m-a strigat. A fost o durere insuportabila in piept, care se lasa pe mana stanga, transpiratie… si atunci am stiut! Se numeste intr-un fel, mi-a spus doctora, dar nu stiu sa spun, este un fel de preinfarct, care se transforma in infarct, daca nu ajungea la timp la spital. Deja i-au pus stent la inima, de dimineata”, a declarat Oana Lis, in exclusivitate la Antena Stars, relateaza Spynews.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007052 (s)