News Flash:

Weekend marcat de sancțiuni

Zeci de șoferi care au încălcat regulile de circulație pe autostrada spre Ungaria, în Timiș, au rămas fără permis

8 Ianuarie 2024
135 Vizualizari | 0 Comentarii


În urma încălcării regulilor de circulație de către zeci de șoferi aflați într-o coloană pe autostrada către Ungaria, în Timiș, aceștia au rămas fără permis. În weekend, autostrada a devenit foarte aglomerată din cauza românilor din străinătate care s-au întors în țară pentru sărbători și acum plecau înapoi. Coloanele de mașini s-au întins pe aproximativ 5 kilometri, iar timpul mare de așteptare și viteza redusă au dus la indisciplină în trafic, determinând intervenția polițiștilor.

„În cadrul activităților au fost sancționați acei conducători auto care au dat dovadă de indisciplină în trafic, fiind aplicate 195 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 76 au fost aplicate pentru depășirea vitezei legale, 27 pentru circulație/oprire nejustificată pe banda de urgență, 25 pentru nerespectarea timpilor de conducere, în cazul șoferilor vehiculelor destinate transportului de pasageri și marfă”, declară IPJ Timiș.

Amenzile aplicate au ajuns la valoarea de 56.000 de lei. 26 de șoferi au rămas fără permis pentru că au încălcat regulile și au circulat pe banda de urgență, în timp ce alți 36 de șoferi și-au pierdut permisul de conducere din cauza vitezei excesive.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005809 (s)