News Flash:

Atenție!

Primăria Timișoara a stabilit noi reguli privind gestionarea deșeurilor medicale și din construcții

8 Ianuarie 2024
140 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Timișoara a introdus noi reglementări pentru gestionarea deșeurilor medicale și de construcții.

Potrivit noilor reguli, începând cu anul 2024, generatorii de deșeuri medicale și cei de deșeuri provenite din construcții și demolări sunt obligați să înainteze Primăriei Timișoara un plan detaliat de gestionare a acestor deșeuri.

„Până la data de 1 martie 2024, fiecare dintre categoriile vizate mai sus, vor trebui să prezinte Planul de gestionare a deșeurilor rezultate din activitatea medicală (umană și veterinară) sau, după caz, Planul de eliminare a deșeurilor provenite din lucrările de intervenții, refaceri și construcții edilitar–gospodărești. Acestea vor conține informații despre gestionarea deșeurilor generate în anul precedent, 2023, iar pentru avizarea lor, se va percepe o taxă de 50 lei. Menționăm, de asemenea, că nedepunerea acestor planuri de gestionare a deșeurilor atrage după sine amenzi contravenționale de până la 2500 lei”, a transmis Primăria Timișoara.

Toate documentele necesare pentru întocmirea acestor planuri pot fi găsite AICI și AICI! Depunerea acestora poate fi realizată în format fizic, un exemplar fiind necesar la Camera 12 – Serviciul Informare și Consiliere Cetățeni, ghișeele 1 și 2. Alternativ, acestea pot fi trimise online la adresa de e-mail primariatm•primariatm.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006558 (s)