News Flash:

Volodimir Zelenski, interventie speciala in Parlamentul Romaniei. Ce mesaj va transmite presedintele Ucrainei

31 Martie 2022
521 Vizualizari | 0 Comentarii
zelenski

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, va vorbi in Parlamentul Romaniei luni, 4 aprilie.

„Am avut astazi o intrevedere cu o delegatie ucraineana, formata din Reprezentanti speciali ai Presedintelui Ucrainei, Volodymyr Zelenskyy, cat si membri ai corpului diplomatic ucrainean. In delegatie au fost prezenti: domnul Oleksandr BANKOV, Secretar de stat al MAE al Ucrainei, doamna Yliia Hryshyna, deputat al Radei Supereme al Ucrainei, domnul Paun Rohovei, Insarcinatul cu afaceri a.i. al Ucrainei in Romania si domnul Petro Stoian, secretar II al Ambasadei Ucrainei in Romania.

Am reiterat in cadrul intalnirii solidaritatea fata de bravul popor ucrainean cat si sustinerea totala si neconditionata a independentei, suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucrainei in granitele recunoscute la nivel international. Suntem in continuare fermi cu privire la sprijinirea tuturor sanctiunilor impuse Rusiei de catre comunitatea internationala si ne-am dorinta de a fi mai proactivi pe cateva teme concrete.

Partea ucraineana ne-a transmis salutul si multumirile Presedintelui Zelenskyy. Totodata, delegatia si-a exprimat recunostinta cu privire la asistenta umanitara venita din partea Romaniei cat si pentru demersurile aflate in desfasurare, menite sa sprijine mai concret poporul ucrainean in apararea tarii si a valorilor democratice, informeaza digi24.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005571 (s)