News Flash:

Roman Abramovich ar fi fost otravit dupa ce a incercat sa negocieze pacea dintre Rusia si Ucraina

29 Martie 2022
545 Vizualizari | 0 Comentarii
Abramovich

Implicat in negocierile dintre Rusia si Ucraina in incercarea de a pune punct razboiului, Roman Abramovich a fost victima unei presupuse otraviri care ar fi avut loc la inceputul lunii martie, au anuntat cei de la Wall Street Journal, citati de Daily Mail.

Oligarul rus, dar si o parte dintre cei care au participat la negocieri au acuzat mai multe simptome care corespund otravirii, precum ochi rosii, dureri si probleme ale pielii de pe fata si de pe maini.

Dupa ce a luat parte la o intalnire in Kiev care s-ar fi intins pana tarziu in noapte, Abramovich si ceilalti doi negociatori s-au retras intr-un apartament din Kiev unde au inceput sa prezente aceste simptome asociate cu otravirea cu substante chimice.

Mai multi specialisti au confirmat ca Abramovich si cei doi membri ai delegatiei au prezentat semne ale otravirii cu diverse substante chimice.

Conform informatiilor din presa internationala, responsabili ar fi trimisi ai Moscovei care au incercat sa puna punct negocierilor de pace., informeaza digisport.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1248 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006791 (s)