News Flash:

A disparut sau nu ministru rus al Apararii. Ce imagini circula pe internet cu el

24 Martie 2022
630 Vizualizari | 0 Comentarii
Serghei

Presa din Rusia a publicat imagini cu ministrul rus Apararii, Serghei Soigu, prezent in cadrul unei videoconferinte cu Vladimir Putin. Intr-un clip video publicat de Ria Novosti, se observa ca Soigu poarta un sacou de culoare inchisa, camasa alba si cravata. Pana acum, in aparitiile sale publice, Soigu a aparut imbracat in uniforma militara a Federatiei Ruse. Ministrul rus disparuse din spatiul public de aproape doua saptamani.

 
In inregistrarea video, de cateva secunde, Soigu poate fi observat in fereastra din stanga-sus a monitorului aflat in sala de teleconferinte a lui Vladimir Putin.

In prima secunda a inregistrarii, se remarca lipsa semnalului video (ecran negru) in fereastra corespunzatoare lui Soigu. Ulterior, imaginea acestuia apare in fereastra, ca si cum cineva ar fi activat sau deschis in acel moment camera video.

Clipul nu a fost datat, iar Ria Novosti nu a precizat in ce moment a fost facuta aceasta inregistrare. De asemenea, ministrul Soigu apare imbracat in haine civile (sacou de culoare inchisa, camasa alba, cravata), in conditiile in care pana acum el era prezentat, in imaginile oficiale ale Kremlinului, in tinuta oficiala, militara.

Un interviu in direct la canalul Rossia 24 a fost intrerupt pentru a difuza imaginile cu Soigu. Nici prezentatorul postului TV nu a precizat cand au fost filmate aceste imagini., informeaza digi24.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1101 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006745 (s)