News Flash:

Zelenski instiga intreaga lume sa iasa la proteste in strada. „Manifestati in numele pacii”

24 Martie 2022
415 Vizualizari | 0 Comentarii
zelenski

Zelenski a facut un apel la intreaga lume! Acesta le cere cetatenilor sa iasa in strada si sa protesteze impotriva atacurilor din partea Rusiei asupra Ucrainei. El sustine ca manifestarea pacii ar putea ajuta tara pe care o conduce.


„Continuati cu simbolurile ucrainene pentru a apara Ucraina, pentru a apara libertatea, pentru a apara viata! Intalniti-va in piete, pe strazi, aratati-va si faceti-va auziti! Exprimati-va, manifestati-va din birourile voastre, din casele voastre, din scolile si universitatile voastre, manifestati in numele pacii! Sa se ridice impotriva razboiului incepand cu 24 martie”„, a spus Zelenski intr-un videoclip filmat in limba engleza.

Volodimir Zelesnki a vorbit zilele trecute despre modul in care merg negocierile de pace cu tara condusa de Vladimir Putin.  
„Sunt foarte dificile, uneori scandaloase, insa avansam pas cu pas. Vom lucra, vom lupta cat mai mult posibil. Pana la capat. Curajos si deschis. Negociatorii lucreaza neobosit. Ne vom odihni doar atunci cand cand vom castiga’, a spus Volodimir Zelenski, potrivit Viva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004607 (s)