News Flash:

Vladimir Putin a rabufnit. Liderul de la Kremlin ii va pedepsi pe cei care i-au pus tara la colt

25 Martie 2022
966 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a acuzat, vineri, tarile occidentale ca vor sa anuleze cultura rusa, printr-o campanie de boicotare a personalitatilor si evenimentelor culturale ruse, comparand actuala situatie cu actiunile Germaniei naziste, acum aproape 90 de ani.

Presedintia Rusiei a decernat vineri Premiile pentru Literatura si Arta la categoria tineret, iar Vladimir Putin a participat la eveniment.

"Este suficient sa mentionez fenomenul denumit «cultura anularii». Este vorba despre stigmatizare publica, actiuni de boicot, reducerea totala la tacere, stergerea faptelor, cartilor, numelor personalitatilor istorice, ale scriitorilor, oamenilor care nu se incadreaza in modelul modern absurd. Incearca sa stearga istoria de o mie de ani a unei natiuni, a poporului nostru", a afirmat Vladimir Putin, citat de agentia de presa Interfax.

"Ultima data, nazistii din Germania, acum aproape 90 de ani, au efectuat o astfel de campanie de distrugere a unei culturi indezirabile. Ne amintim bine de imaginile cartilor arse in locuri publice", a subliniat presedintele Rusiei, conform cotidianului Le Figaro, informeaza ziarulfinanciar.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005554 (s)