News Flash:

Oana Roman, verdict din partea medicilor. Ce diagnostic a primit vedeta dupa multe zile in care nu s-a simtit bine

24 Martie 2022
418 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Oana Roman si-a ingrijorat fanii in ultima perioada. Vedeta a fost absenta din online, iar apoi, cand a revenit, si-a informat comunitatea ca nu se simte bine deloc. Avand in vedere situatia sensibila, sotia lui Marius Elisei a decis sa mearga mai departe si sa faca investigatii. Verdictul pe care l-a primit nu a fost deloc cel asteptat.

Inca din toamna, starea de sanatate a inceput sa o ingrijoreze pe Oana Roman. Vedeta s-a simtit din ce in ce mai rau, iar la inceput anului s-a confruntat si cu Covid. Acesta a fost punctul care a determinat-o pe vedeta sa nu mai stea pe ganduri si sa mearga de urgenta la medic. Fiica lui Petre Roman a facut un set complet de analize si, imediat cum a primit rezultatele a fost la cadrele specializate pentru a i le interpreta. 

Din fericire, starea ei de sanatate inregistreaza progrese semnificative, iar vedeta a simtit nevoie sa impartaseasca asta si cu fanii ei. Desi rezultatele arata mai bine ca niciodata, totusi, Oana nu se culca pe o ureche si va avea in continuare grija de ea. Sotia lui Marius Elisei a recunoscut ca intreaga etapa a Covidului a facut-o sa fie mult mai precauta si sa se alerteze la orice semnal care pare ca o afecteaza.

Am fost la control astazi sa mi se interpreteze CT-ul pulmonar, care arata foarte bine, mai bine decat cel anterior din toamna pe care l-am facut. Sunt foarte fericita ca analizele mi-au iesit foarte bine si e totul ok”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006205 (s)