News Flash:

Tratamentul chinuitor pe care îl urmeaza ADDA. „Iau 26 de pastile pe zi”. De ce boala incearca artista sa se vindece

24 Martie 2022
430 Vizualizari | 0 Comentarii
ADDA

Din cand in cand, ADDA mai are probleme si le poveteste fanilor cum depaseste astfel de momente, mai ales ca poate si in lista ei de urmaritori sunt persoane care se confrunta cu astfel de afectiuni. Acum, dupa mai bine de doi ani in care s-a tratat de aceasta boala si a incercat sa tina sub control nivelul de histamina, ADDA a aflat ca, de fapt, boala ei este cu totul si cu totul alta. Borelioza este o boala foarte puternica, iar artista, afland foarte tarziu de existenta ei, va fi nevoita sa urmeze un tratament extrem de puternic pentru organismul ei.

Sunt bine, nu sunt refacuta. Tratamentul mai dureaza doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rau de la ele, ametesc, m-am invatat cu starile astea.

Cand nu mai pot, ma pun jos, opresc totul si ma odihnesc. Am inceput sa-mi reiau activitatea usor, usor, pentru ca altfel o iau razna acasa. La concert am cantat o singura piesa.”

„Borelioza si bartonella sunt doua bacterii. E foarte greu de demonstrat de unde le-am luat, aceste bacterii pot fi transmise si de catre tantari. Esti la o terasa, la mare, sau la petrecere, de exemplu, langa un lac, un tantar te inteapa si pe tine, dupa un altul.

Nu am fost niciodata muscata de capusa, nu mi s-a descoperit aceasta insecta in piele sau urmele vreunei muscaturi. Poate fi si de la tantar, pleosnita, congenital. Din pacate, acestea sunt lucruri care in Romania nu prea se discuta.

In Romania se trateaza foarte greu aceasta afectiune, sunt foarte putini specialisti care se incumeta sa faca asta. Tin legatura cu oamenii cu aceleasi simptome si vorbim despre asta.”, a povestit Adda pentru playtech.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1318 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007491 (s)