News Flash:

Ce prezice Mihai Voropchievici despre destinul lui Putin. „In 2021 va fi o distrugere”

24 Martie 2022
1125 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai voropchievici

Numerologul Mihai Voropchievici a facut un anunt clar, dezvaluind cum isi va gasi sfarsitul liderul rus. De altfel, unele publicatii straine sustin deja ca Vladimir Putin ar suferi de o boala grava. Conform Daily Mail, liderul rus ar putea suferi de o tulburare a creierului cauzata de dementa, boala Parkinson sau „roid rage”, o forma de furie ce ar fi cauzata de tratamentul cu steroizi pentru cancer, spun surse citate de Daily Mail.

„A existat o schimbare identificabila in luarea deciziilor sale in ultimii cinci ani si ceva. Cei din jurul lui vad o schimbare semnificativa in convingerea si claritatea a ceea ce spune si in modul in care percepe lumea din jurul lui”, indica o sursa citata de publicatia britanica.

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvaluit cum isi va gasi sfarsitul Vladimir Putin. Acesta a facut analiza lui numerologica.

„Anul nasterii este sub influenta cifrei 1. Ce inseamna? Inseamna lider, puternic, lider, individualist. S-a nascut sa fie lider”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

„La un moment dat, trece pe cifra 3, care presupune disciplina si comunicare. Este un pic de aventura, dar cu limite secrete. Este si o perioada de cunoastere, de aprofundare. Cifra 6 este una benefica din codul lui. El trebuia sa-si intemeieze o familie. Sa cunoasca pe cineva. Din aventura cunoasterii a iesit un copil, pentru ca avem o dubla de sase”, mai spune numerologul.

In ce priveste ziua nasterii lui, numerologul a mai spus ca este aceeasi cu cifra destinului.

„Fiind nascut in ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate si daca le adunam pe toate astea vom vedea ca are tot 7 si cifra de destin. Asta inseamna doua datorii karmice pe tot ce inseamna ajutorare, respect fata de alte persoane. 7 este secretos, nu scoti nimic de la el. Stie sa pastreze secrete.

Ca dovada, fiecare a dat cu presupusul si el a actionat in secret. Dar 7 este introvertit, este foarte destep si rezolva la nivel intuitiv, comunicarea e mai putina. Cu patru de 1 si trei de 2, el nu are decat acumulare. Acumuleaza informatii, dar nu le transmite”.

„Cu patru de 1, vibratia lui 1, in pozitia de a avea patru in diagrama, se traduce cam asa: cine se teme de mine, inseamna ca ma respecta. Cu alte cuvinte, ei trebuie sa se teama, iar el, in momentul in care ii vede pe toti ca se tem, el considera ca abia atunci e respectat. Este tipul de oligarh care traieste si se alimenteaza din frica oamenilor. Are si niste calitati extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

Despre sfarsitul lui Putin, numerologia spune:

„Zero este cifra in care omul este pur si simplu cazut la pamant, nu mai poate sa faca nimic. Si urmeaza. In 2023 intra pe incidenta lui (n.r. – Vladimir Putin). Chiar daca anul asta se da mare zmeu, in 2023 este un final, pentru ca deja si l-a pregatit singur in cifra mortii, in cifra cuceririlor, a distrugerilor. El aici nu creeaza, el distruge efectiv.

Si distruge, pentru ca 4 reprezinta si crucea cardinala. Dorinta lui, sa dea Dumnezeu sa nu fie asa, pentru ca acest 7 il face foarte secretos. E dorinta de expansiune, el vrea sa aiba cuceriri si in est, vest, sud si nord.

Moare de moarte naturala. Daca ultima cifra era un 5 sau 6 sau era 0 si mai continua cu o alta cifra ascendenta, automat era plecarea la ceruri. Poate sa stea foarte bine intr-o expectativa, dar el nu mai are niciun fel de drepturi, pentru ca singur si le pierde si singur si le ingradeste”, a mai spus Mihai Voropchievici la Antena 3., informeaza playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006961 (s)