News Flash:

Acuzatii grave la adresa lui Doru Gusman, impresarul lui Petrica Matu Stoian. La ce fapte a recurs barbatul, desi stia ca artistul este bolnav

24 Martie 2022
940 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Matu Stoian

Scandalul in jurul lui Petrica Matu Stoian continua si acum, la aproape sase luni de la moartea sa. Asa cum era de asteptat, intreaga situatie a destabilizat lumea muzicala, iar acum ies la iveala detalii pe care nimeni nu le banuia. In continuare, Doru Gusman, impresarul lui Petrica este cel care incaseaza cele mai multe acuzatii.

Doru Gusman a reusit sa isi puna intreaga familie a lui Petrica Matu Stoian in cap. Se pare ca barbatul nu a acordat deloc atentiei problemelor pe care artistul le avea si a continuat sa il trimita la evenimente, iar asta nu a facut decat sa ii agraveze starea de sanatate. Sora lui Petrica s-a sesizat si a promis ca nu se lasa pana cand impresarul nu va raspunde in fata legii. Se pare ca Gusman a incasat toti banii din aparitiile interpretului, fara sa ii pese ca acesta se simtea rau. Drept dovada, Matu Stoian a murit la doua zile dupa ce a terminat de filmat pentru Revelion.

Avocata Carmen Obarsanu, aparatorul familiei, sustine ca artistul ar fi fost trimis bolnav la evenimente, cu toate ca avea o afectiune pulmonara si fusese infectat cu COVID-19.

”Petrica Matu Stoian avea inca din 30 octombrie o afectiune pulmonara care punea sub semnul intrebarii recomandarea unui tratament in camera hiperbara. Degeaba spun Gusman si fiica-sa, ei au o mare parte din vina. Matu a avut Covid, cine l-a tratat? Fata lui Gusman! Gusman la cate spectacole l-a dus ca sa scoata bani, ia sa vedem!”, a spus avocata familiei intr-o emisiune TV.

”Va dati seama ca si sora lui Matu e suparata. Maria a zis: fratele meu, in loc sa fie protejat cand era bolnav, era tarat la petreceri sa scoata bani. Asta (n.r. impresarul Gusman) si-a bagat toti banii in buzunar si l-a lasat pe mana celor de la clinica”, a mai spus ea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006493 (s)