News Flash:

Vlad Gherman si-a facut implant de par. Cum arata actorul acum, dupa interventie. „Incepe procesul de vindecare”

20 Decembrie 2021
488 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Gherman

Vlad Gherman nu s-a ferit niciodata sa vorbeasca despre problemele lui de sanatate in public, iar de aceasta data a vrut sa le impartaseasca celor de acasa motivul pentru care tot viziteaza cabinetele medicale, in mod regulat. Tanarul actor le-a povestit fanilor ca se confrunta cu o rinita alergica de care nu se poate vindeca, dar pe care incearca sa o tina sub control. Din acest motiv, fotul iubit al Cristinei Ciobanasu chiar a renuntat la animalul de companie pe care il avea de 9 ani, pentru ca starea lui de sanatate sa nu se agraveze:

"Merg la mai multi medici pentru mai multe pareri. O sa fiu client fidel, pentru ca nu pot vindeca boala, doar o pot tine cub control. Sunt alergic la parul de pisica. Eu iubesc pisicile, am trait 9 ani cu una in casa. Dar acum nu mai pot.", a dezvaluit Vlad Gherman.

Acum, dupa ce a aflat diganosticul, Vlad a ajuns pe mana medicilor si a apelat, la fel ca Dorian Popa si Dani Mocanu la implant de par. Momentan, Vlad nu a declarat prea multe, dar le-a promis fanilor ca va reveni cu update-uri si le va povesti cum va evolua totul. Totusi, Vlad a vrut sa se faca inteles si a subliniat ca nu face asta pentru a fi estetic sau pentru ca este un trend, ci pentru ca a avut o problema medicala care necesitau tratare.

”Da, am facut implantul de par si de-acum incepe procesul de vindecare. La inceputul anului, cand voi reveni pe Youtube, va voi arata cum a decurs tot acest proces!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007568 (s)