News Flash:

VIDEO / MISS UNIVERS vine din Venezuela. Iata cum arata cea mai frumoasa femeie din lume

10 Noiembrie 2013
1631 Vizualizari | 0 Comentarii

Gabriela Isler, reprezentanta Venezuelei, a caştigat, sambătă seară, concursul Miss Universe 2013, organizat pentru prima dată la Moscova, în cadrul unui show grandios, dar care a relansat totuşi polemicile generate de o lege adoptată recent în Rusia împotriva "propagandei" homosexuale.

Coroana cu diamante a fost înmanată caştigătoarei, o prezentatoare de televiziune în varstă de 25 de ani, de caştigătoarea de anul trecut, Olivia Culpo din Statele Unite ale Americii.

"Sunt încă în şoc. Mă simt atat de binecuvantată, sunt foarte fericită să mă aflu aici", a declarat noua Miss Universe.

Printre membrii juriului acestui concurs, la care au participat 86 de tinere, s-a aflat şi Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith.

Ceremonia, organizată la Crocus City Hall, o mare sală de concerte de la Moscova, a fost transmisă la televiziune în multe ţări de pe Glob. Concursul Miss Universe este urmărit în general de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

Americanul Thomas Roberts, coprezentator al show-ului, alături de Mel B., fosta componentă a grupului Spice Girl, a dedicat spectacolul victimelor taifunul Haiyan în Filipine.

"Gandurile noastre sunt alături de voi. Vă dedicăm spectacolul din această seară", a spus el.

Cu puţin timp înainte de debutul ceremoniei, pe covorul roşu, Thomas Roberts, un homosexual declarat, care, imediat după ce a ajuns la Moscova a acuzat Rusia că "îi diabolizează pe homosexuali", a revenit asupra acestei teme, care nu a fost însă abordată apoi în timpul show-ului.

"Există legi discriminatorii, acestea sunt discriminatorii şi marginalizează comunitatea LGBT (lesbiene, bisexuali, gay, transsexuali, n.r.), furnizand o soluţie pentru o problemă care nu există", a spus el.

"Ştiu ce înseamnă să îţi fie frică să fii respins, ştiu ce înseamnă să fii marginalizat şi sper că Rusia îşi va da seama că ceea ce face este greşit şi că răneşte oamenii", a adăugat el.

"Compătimesc comunitatea LGBT de aici", a continuat Thomas Roberts, care a mers la Moscova însoţit de soţul său.

Concursul Miss Universe 2013 a relansat polemicile generate de această lege promulgată în luna iunie de preşedintele rus Vladimir Putin şi care pedepseşte orice act de "propagandă" homosexuală în faţa minorilor cu amendă şi închisoare, după ce coprezentatorul show-ului ales iniţial, americanul Andy Cohen, şi el un homosexual declarat, a anunţat, în luna august, că se retrage din acest proiect.

Sambătă seară, gala a fost marcată de o interpretare specială a piesei "Dream on, dream until your dream come true" de către Steven Tyler, în picioare, pe un pian alb.

Eliminarea rapidă din concurs a reprezentantei Rusiei, Elmira Abdrazakova, care nu a fost selecţionată printre cele 16 finaliste, a reprezentat la randul ei un moment important al show-ului de sambătă seară, provocand fluierături în sală.

MEDIAFAX

Galerie Video


moscova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1304 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006213 (s)