News Flash:

Veste trista pentru toti influencerii. ANAF-ul este pornit sa verifice cat de legal fac banii

11 Noiembrie 2021
368 Vizualizari | 0 Comentarii
Influenceri

Influencerii de la noi din tara nu trec prin cea mai roz perioada din viata lor. Cu siguranta, multi dintre ei au pregatit content pentru sezonul sarbatorilor, doar ca exista o mica problema. Anul acesta, ANAF-ul va intra pe fir. 

ANAF-ul i-a luat in vizor pe influencerii de la noi. Institutia vrea sa verifice daca acestia au declarat veniturile la stat. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca din online se fac sume colosale de bani. Influencerii se bat pe campanii, iar perioada aceasta de Black Friday si de Craciun este una dintre cele mai profitabile pentru ei. Pe cat de bine o duc pe plan financiar, pe atat de mult ”scartaie” situatia legala a unora.

Selly este printre primii influenceri care vor trece prin filtrul celor de la ANAF. Fiind unul dintre cei mai vizibili si bogati vloggeri de la noi, era de asteptat ca verificarile sa inceapa cu el. Selly nu isi face griji pentru ca el a fost mereu transparent, a promovat educatia financiara si, sustine el, si-a declarat mereu veniturile la stat.

”Eu declar toate veniturile, inclusiv cele din YouTube Ad Sense, ceea ce plateste YouTube. Totul se factureaza si sunt platite impozite. Pe de alta parte, in Romania, nu avem niste norme foarte clare referitoare la aceste venituri. Este destul de usor sa deschizi un cont de YouTube si sa ajungi sa obtii niste bani. Chiar si pentru niste copii sau pentru alte persoane care nu cunosc suficient de bine legislatia fiscala si nici ce obligatii au.", a declarat Andrei Selaru pentru profit.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006883 (s)