News Flash:

Asia Express le-a dat lovitura de gratie tuturor concurentilor. ”Linistea de dinaintea furtunii”

10 Noiembrie 2021
325 Vizualizari | 0 Comentarii
Asia Express

Iordania se arata mai provocatoare ca niciodata. Irina le-a oferit concurentilor o noapte la hotel, dar niciun beneficiu nu vine la pachet fara sacrificiu. Irina a separat echipele, iar asta a insemnat ca la jocul pentru ultima sansa vor intra cinci echipe. Nimeni nu se astepta la asta, mai ales ca asta seara era seara de bilant si de vot. 

Irina Fodor a trimis in cursa catre un membru din fiecare echipa: Mihai Petre, Emi, Natanticu, Lidia si Maria. Probele nu vor fi deloc usoare, iar asta este abia inceputul. Echipe vor sta separate o zi si jumatate. Baietii si-au recunoscut din prima dezavantanjul la autostop, dar Asia Express deja este cunoscuta pentru asta.

Emi a fost primul care a prin masina catre locul unde va avea de indeplinit misiunea. Cuza a recunoscut la testimoniale ca si-ar fi dorit ca el sa intre in cursa. Din pacate, nu el a ales, ci Irina. Daca isi faceau griji in privinta autostopului, concurentii vor mai avea un hop de trecut. Cazarea va fi mult mai dificila in aceasta etapa. Irina Fodor i-a anuntat din prima cum vor sta lucrurile si, chiar daca nu a fost pe placul lor, s-au conformat.

La finalul acestei etape, Irina Fodor va face bilantul pietrelor pretioase. Situatia se poate schimba radical, pietrele fiind singura salvare a multor echipe. Cine are mai multe piese va primi primul biletul catre etapa din Israel. Lupta este din ce in ce mai stransa si toti vor face tot posibilul sa nu isi dezamageasca coechipierii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006690 (s)