News Flash:

Cu ce simptome a ramas mama Deliei dupa ce a avut Covid? ”Am niste dureri de... ”

10 Noiembrie 2021
669 Vizualizari | 0 Comentarii
mama Deliei

Mama Deliei nu a fost nici ea ”iertata” de Covid. Gina a fost si ea infectata si, desi a trecut de cele doua saptamani de izolare, aceasta inca mai simte efectele bolii. Aceasta simte in continuare oboseala si a ramas si cu dureri groaznice de cap. Mama Deliei nu vrea sa lase lucrurile asa, ci are de gand sa faca anumite investigatii.

”Am avut ghinionul sa ma infectez cu COVID-19. Acum sunt pe drumuri pentru analize si astept sa treaca cateva luni ca sa pot vaccina. Nu am avut simptome severe, m-am internat cateva zile pentru ca imi era frica. Imi scazuse saturatia putin, dar nu alarmant. Nu pot sa spun ca am fost foarte rau, nu am stat la pat.

Pentru mine primele simptome au fost usoare, nu le-am luat in seama, am crezut ca este o simpla raceala. Am facut un test rapid inainte si a iesit negativ. Cand am vazut ca simptomele sunt mai severe, am facut un PCR si a doua zi a iesit pozitiv. Am luat pastilele necesare si cam asta a fost”, a spus mama Deliei la un post de televiziune.

Mama Deliei a recunoscut ca se numara printre norocosi. Gina Matache a facut o forma usoara a bolii si asta i-a si permis sa se refaca. Chiar daca nu si-a revenit total, aceasta se simte mult mai bine si este recunoscatoare ca a scapat cu bine.

”Nu pot sa spun ca sunt refacuta suta la suta. Am simptome de oboseala si durere in spate. Astept sa treaca doua luni si sa fac o noua evaluare. Nu pot sa spun ca a fost foarte grav, daca nu stiam de virus as fi spus ca este o simpla raceala. Nu am fost doborata psihic, stiam ca exista tratament. Imi era frica doar sa nu ajung la ATI”, a mai marturisit mama Deliei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1368 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006462 (s)