News Flash:

Veste trista in lumea manelistilor. Anuntul venit din partea lui Adi Minune i-a socat pe toti. „Mai am de trait...”

7 Iunie 2022
1077 Vizualizari | 0 Comentarii
Adi Minune

Adi Minune a reusit sa lasa masca fanii. Manelistul a fost mereu pe val si, chiar daca nu a mai scos la fel de multe piese ca in anii lui de glorie, aceasta tot a reusit sa se mentina in topul preferintelor. Acum, artistul le-a dat tuturor o veste pe care nu o asteptau.

Adrian Minune este mai hotarat ca niciodata sa puna punct carierei sale. Manelistul si-a pregatit cu mare fast retragerea si deja stie cum o sa arate totul. Pana atunci, fanii vor mai avea asteptat, caci Adi Minune a planificat totul pt 2024 si se pare ca a avut motive serioase sa faca asta.

”In 2024, o sa-mi fac retragerea. Pentru ca mai am de trait 10-15 ani si vreau sa ma bucur si eu de familia mea, de tot ce ma inconjoara. Nu mai cant. Probabil o sa fac doua spectacole pe an, pentru ca menirea mea este sa fiu lautar.

O sa-mi fac retragerea pe un stadion, gratis, bineinteles. Apoi, o sa fac doua spectacole, pentru ca menirea mea este sa cant. Daca nu cant, nu stiu sa fac altceva. Implinesc 50 de ani si nu vreau sa ma treaca nepoata strada. Vreau sa ma bucur si eu, sa-mi gateasca nevasta-mea”, a explicat Adrian Minune pentru Antena Stars.

Cantaretul de manele isi doreste sa petreaca mai mult timp cu familia, cu copiii si nepoata lui, asadar din 2024 nu va mai participa la evenimente private, la nunti sau la botezuri.

Un alt motiv al retragerii sale este lipsa de respect cu care sunt artistii tratati la evenimente.

”Noi cantam si cand sunt oamenii trezi si cand sunt beti. Si nu mai accept ca niste copii sa ma impinga sau sa vorbeasca anapoda. Cu toate ca eu sunt o sluga de lux a copiilor mei, dar doar a copiilor mei. Intr-un timp, mai obosim si noi”, a mai spus cantaretul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005186 (s)