News Flash:

Pepe a devenit tatic. Iubita lui a nascut un baietel perfect sanatos

7 Iunie 2022
367 Vizualizari | 0 Comentarii
Pepe

Pepe a devenit tata pentru a treia oara. Artistul si iubita lui, Yasmine, sunt acum parintii unui baietel minunat, care a venit pe lume perfect sanatos. Cantaretul este in culmea fericirii de cand si-a strans in brate primul baiat. Pepe mai are doua fete, din casnicia cu Raluca Pastrama. Acum, acesta a devenit, pentru prima data, tata de baiat.

 Pepe este deja tata de baiat, asa ca nu avea cum sa nu fie emotionat la maxim la aflarea unei asemenea vesti. Intrebat ce nume ii va pune primului sau baietel, artistul a fost destul de vag. Totusi, cand vine vorba de petrecerea de botez, se pare ca Pepe are totul deja foarte bine stabilit.

„Petrecerea de botez va fi cat se poate de discreta si cat se poate de normala, incerc sa ma bucur de familia mea, incerc sa fiu cat mai prezent in viata celor care ma iubesc si ma respecta, sa le transmit tot ceea ce e important pentru noi. Imi astept baiatul. Suntem pregatiti. Nu e nimic special, dar e pregatit tot. Sunt foarte organizat in ceea ce priveste.', a declarat Pepe la Antena Stars.

Pepe si Yasmine se cunosc inca din 2017, pe cand aceasta a lucrat cu Pepe pentru videoclip-ul melodiei ‘Sentimente intense’. Yasmine este foarte apreciata in showbiz-ul romanesc pentru talentul sau, mai ales pentru ca s-a specializat in look-urile de scena.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004917 (s)