News Flash:

Verificari la piscine, stranduri si hoteluri in Timis. Inspectorii DSP au dat avertismente, majoritatea pentru calitatea apei

10 August 2021
414 Vizualizari | 0 Comentarii
piscina

Inspectorii Directiei de Sanatate Public Timis au inceput, din iulie, sa verifice strandurile, piscinele, pensiunile si hotelurile din judet. Au fost aplicate doar avertismente de remediere in cele 15 locatii controlate, cele mai multe pentru calitatea apei.
 
 
De la 1 iulie si pana in prezent, 15 astfel de unitati de agrement au fost verificate de DSP Timis si au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale sub forma de avertismente de remediere. Majoritar, au fost probleme in ceea ce priveste calitatea apei, iar un avertisment a fost acordat pentru utilizarea de biocide cu eticheta deteriorata.

„De la inceputul lunii iulie si pana azi (10 august – n.r.) au fost verificate 15 unitati de agrement (piscine, stranduri, pensiuni si hoteluri). S-au aplicat cinci sanctiuni contraventionale pentru neconformitatile constatate si au fost acordate termene de remediere – majoritatea legate de calitatea apei si un avertisment pentru utilizarea de biocide cu eticheta deteriorata”, transmit reprezentantii DSP Timis pentru Tion.

Tinta DSP Timis este sa verifice cinci stranduri, trei baze de agrement si zece unitati de cazare pe saptamana. Se verifica aprovizionarea cu apa, spatiile de cazare si normele de igiena ale blocurilor alimentare, spalatoriilor, salilor de mese, dar si cum sunt depozitate deseurile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006044 (s)