News Flash:

Peste 20 de dosare penale si aproape 60 de permise de conducere retinute in weekend in Timis

9 August 2021
366 Vizualizari | 0 Comentarii
permis suspenda

Dosare penale pe banda rulanta si aproape 60 de permise de conducere retinute, in weekend, in Timis. Politistii de la rutiera au prins mai multi soferi care au circulat beti pe drumurile din judet. Oamenii legii au intocmit zeci de dosare penale.

 
Primul dintre conducatorii auto, un barbat de 65 de ani, a fost oprit sambata in Lugoj, pe strada Caransebesului. Oamenii legii au simtit miros de alcool si au decis sa il testeze. Rezultatul aparatului a fost de 1,32 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.

Al doilea conducator auto, in varsta de 31 de ani, a fost oprit duminica in Parta. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pentru control si l-au pus sa sufle in aparatul etilotest. Rezultatul aparatului a fost de 1,51 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat, iar in timpul verificarilor politistii au stabilit ca tanarul avea permisul de conducere suspendat tot pentru ca a condus beat.

Al treilea sofer, un tanar in varsta de 29 de ani, a fost oprit tot duminica, la Timisoara. Oamenii legii l-au tras pe dreapta pentru control pe strada Venus si si-au dat seama imediat ca este baut. La testare, aparatul a indicat o valoare de 0.71 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.

Toti soferii au fost condusi la spital pentru recoltarea de probe biologice si s-au ales acum cu dosare penale pentru infractiunile comise.

Numai in acest weekend, politistii de la rutiera au constatat 21 de infractiuni si au retinut 59 permise de conducere.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005364 (s)