News Flash:

Migranti inghesuiti intr-un Volkswagen Sharan, prinsi in Timis. Cotrol judiciar pentru un belgian si soferul roman

9 August 2021
386 Vizualizari | 0 Comentarii
politisti de frontiera

Un roman si un belgian sunt cercetati pentru trafic de migranti. Au fost prinsi de politistii de frontiera dupa ce au organizat transportul a 11 migranti. Strainii tocmai ce trecusera ilegal din Serbia in Romania, fiind depistati pe un drum din Timis.
 
Ancheta politistilor a pornit dupa ce au oprit in trafic, sambata, intre Comlosu Mare si Gottlob, un autoturism inmatriculat in Romania. La volan era un roman din judetul Arad, iar pasageri erau 11 cetateni straini fara documente de identitate asupra lor.

„In cadrul verificarilor, s-a stabilit ca persoanele descoperite, noua barbati si doua femei, sunt cetateni din India si Pakistan, cu varste cuprinse intre 20 si 51 de ani. La cercetari, s-a stabilit ca soferul autoturismului i-a preluat pe cei unsprezece din zona de frontiera cu intentia de a-i ajuta sa ajunga intr-un stat din vestul Europei. Extinzand cercetarile, in jurul orei 22:00, a fost depistat pe sensul de iesire din tara un cetatean belgian in varsta de 34 de ani, persoana implicata in activitatea de organizare a grupului format din cei 11 migranti”, transmit politistii de frontiera.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat in cazul migrantilor, iar in cazul romanului si belgianului pentru trafic de migranti. Mai mult, cei doi au fost plasati sub control judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004643 (s)