News Flash:

O firma care inchiriaza hidrobiciclete pe Bega a primit o amenda de 20.000

10 August 2021
465 Vizualizari | 0 Comentarii
malul Begai

Amenda consistenta pentru o firma care inchiriaza hidrobiciclete pe canalul Bega, in zona centrala a Timisoarei. Reprezentantii ei au fost sanctionati pentru ca nu dadeau bon fiscal, iar circulatia hidrobicicletelor pe Bega este interzisa. Nu este prima amenda data de autoritati firmei care inchiriaza hidrobiciclete.
 
Reprezentantii societatii comerciale au fost verificati de cei de la Autoritatea Navala Romana – Oficiul de Capitanie Timisoara, dar si de politistii de la IPJ Timis, in weekend. Cei de la Autoritatea Navala i-au sanctionat cu 20.000 lei pentru ca circulatia hidrobicicletelor pe canalele navigabile este interzisa. Nu este prima sanctiune. Tot in aceasta vara, cei care inchiriaza hidrobicicletele au mai fost sanctionati cu 5.000 de lei tot pentru astfel de activitati.

Mai mult, politistii care au controlat activitatea firmei au descoperit, tot in weekend, ca angajatii societatii nici macar nu dadeau bon fiscal pentru toate hidrobicicletele inchiriate. Au stabilit atunci ca acestia au incasat 400 de lei in total insa au eliberat bon fiscal pentru numai 150.

Oamenii legii le-au dat un avertisment reprezentantilor societatii si au confiscat suma de 250 de lei.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007355 (s)