News Flash:

Primaria Timisoara cauta sef pentru Casa de Cultura

9 August 2021
378 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timisoara 1

Cu director interimar pe post la Casa de Cultura Timisoara se cauta sef ”plin”. Sub numele pompos de ”Concurs de proiecte de management organizat pentru Casa de Cultura a Municipiului Timisoara”, primaria cauta un nume pentru conducerea principalei institutii culturale din subordine.

Primaria Timisoara a lansat concursul de proiecte de management pentru Casa de Cultura a Municipiului Timisoara. Pentru a putea ravni la post, solicitantul trebuie sa aiba cetatenia romana sau a unuia dintre statele membre ale Uniunii Europene. De asemenea, trebuie sa aiba studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, iar domeniul din care viitorul manager sa provina e mai mult decat cuprinzatoare: studii culturale, limba si literatura, limbi moderne aplicate, filosofie, istorie, studiul patrimoniului, arhitectura, arte vizuale, teatru si artele spectacolului, cinematografie si media, muzica, stiinte ale educatiei, stiinte ale comunicarii, sociologie, management, finante. Pentru functie se solicita minim cinci ani experienta in domeniile mentionate. Totodata, solicitantul trebuie sa aiba experienta in domeniul activitatii manageriale de minim 3 ani in institutii publice de cultura sau organizatii neguvernamentale cu activitate in domeniul culturii.

Ca sa nu mai apara discutii, asa cum au aparut la concursurile pentru alte functii asemanatoare, primaria ne precizeaza ca in ceea ce priveste conditia de experienta in domeniul activitatii manageriale, aceasta poate fi dovedita prin adeverinta privind experienta in conducerea de institutii publice de cultura sau organizatii neguvernamentale cu activitate in domeniul culturii.

Data limita pentru depunerea ”proiectelor de management” este 3 septembrie.

Pe data de 16 aprilie, Primaria Timisoara anunta numirea Claudiei Mingasson pe postul de director interimar , ramas liber dupa ce cel mai longeviv director din institutiile de stat timisorene, Pavel Dehelean, a decedat. La fel ca si alte alegeri ale conducerii actuale a municipalitatii, Mingasson provine din sectorul ONG.

Absolventa a Facultatii de Litere a Universitatii de Vest din Timisoara si a unui Masterat in Management Cultural European, in cadrul Universitatii Paris 8, Camelia Mingasson este, din 2009, presedinte al Asociatiei Culturale Kratima din Timisoara, unde coordoneaza mai multe proiecte culturale si educationale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)