News Flash:

Cine sunt primii concurenti din echipa „Razboincii” de la „Survivor”

28 Decembrie 2021
435 Vizualizari | 0 Comentarii
Survivor

Survivor este una dintre cele mai urmarite competitii de la noi. Show-ul din Dominicana a adunat mereu in fata televizorului milioane de telespectatori, iar acum astfel de cifre nu sunt deloc de neglijat, producatorii iau in calcul pregatirea unui nou sezon. De data asta, schimbarile vor fi unele majore, atat in randul concurentilor si al prezentatorului, cat si in randul productiei.

O emisiune precum Survivor nu este deloc de neglijat, iar cei din Kanal D stiu foarte bine asta, doar ca lucrurile se pot schimba de la o secunda la alta. Daca pana acum Kanal D era recunoscut datorita Survivor, in viitor lucrurile vor sta diferit, caci show-ul s-a mutat deja pe PRO TV. Primii concurenti confirmati din echipa Razboinicilor sunt Elena Matei si Blaze. Cei doi nu sunt la prima tangenta cu televiziunea, ci au mai aparut pe micile ecrane la „Chefi la cutite”, respectiv la „Mireasa”. Elena si Blaze si-au propus sa lupte si sa aduca marele premiu acasa, mai ales ca anul acesta suma s-a dublat si a ajuns la 100.000 de euro.

“Suntem pregatiti, am fluierul la mine. Pe 16 ianuarie va fi prima emisie intr-o noua etapa a Survivor Romania, o etapa in care, iata, pe faimosi ii cunoastem, la tine aici, am vazut emisiunea.

Doamne! Ma uitam la ei si marturisesc ca personalitatea lor, maniera in care se dezvaluie a fost si este foarte important pentru cum o sa ii privim si noi acolo. O sa ne uitam la ei, urmeaza sa intre in arena”, a anuntat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007030 (s)