News Flash:

Laura Cosoi este insarcinata pentru a treia oara. Ce sex va avea bebelusul si cum a reactionat Gina Pistol la aflarea vestii

27 Decembrie 2021
425 Vizualizari | 0 Comentarii
Gina si Laura

Laura Cosoi este insarcinata pentru a treia oara! Actrita trece prin momente extrem de fericite in aceasta perioada. Aceasta a postat pe retelele de socializare o fotografie de familie in care apare alaturi de sotul ei, Cosmin, si de cele doua fetite, Rita si Vera.
Aceasta a scris si un mesaj extrem de emotionant, in care si-a anuntat fanii ca va avea o fetita!

„Cel mai mult imi place sa fiu cu ei! Mi-am imaginat, alaturi de Cosmin, o familie mare, unita, cu scaune multe asezate in jurul mesei de Craciun, cu copiii care sa ne colinde, sa se alerge in jurul bradului, sa ma ajute la facut prajituri, o viata in care iubirea sa ne acopere! In acest moment bratele noastre devin si mai incapatoare, sufletul si mai plin, emotiile si mai coplesitoare, caci in lumea asta a noastra mai asteptam o fetita, o surioara pentru Rita si Vera.', a scris aceasta pe retelele de socializare.

Smiley a fost mereu un cuceritor, iar stilul a fost intotdeauna de partea lui. Inainte de a forma un cuplu cu Gina Pistol, Smiley a mai avut iubite cunoscute, iar una dintre cele mai mediatizate relatii de dinaintea celei cu Gina a fost cea cu Laura Cosoi. Cei doi au format mult timp unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi si, desi multi ii vedeau in fata altarului, Smiley si Laura au decis sa puna capat amiabil relatiei.


Gina Pistol a apreciat si ea postarea Laurei Cosoi referitoare la noua sarcina. Nu stim daca acesta este un semn ca intre cele doua vedete nu exista ranchiuna, sau doar o apreciere ironica, cert e ca partenera de viata a lui Smiley este si ea la curent cu postarile de pe social media ale Laurei Cosoi.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006620 (s)